Benvinguts/des al meu bloc!!!!

dimecres, 16 de novembre del 2011

Actualitzacions ràpides amb "Patch my Pc" i "Ninite"

Us presento dues eines molt útils, que acabo de descobrir, que faciliten molt la feina en  les pesades i llargues actualitzacions del programari dels ordinadors.

La primera és Patch my Pc, miniprograma portable,  que s'encarrega de comprovar les actualitzacions que queden pendents a l'ordinador. Molt útil per instal·lar flash, java, acrobats (plugins especialment)... i saber si tens la darreríssima actualització.


També et mira si falten actualitzacions del windows i d'altres programes més comuns. L'única pega és que la majoria d'instal·lacions del programari ho fa en anglès, i tot i que això no importa en certs programes, en d'altres, com per exemple  el firefox, si que no va bé que no ho faci en l'idioma de l'ordinador. També he pogut comprovar que en alguns ordinadors amb XP,  no funciona.

Per tal de poder fer instal·lacions ràpides dels programes més comuns i en el nostre idioma us presento també una segona bona eina: Ninite.com
Ninite instal·la el programari de manera ràpida i senzilla. El que fa és cercar en el nostre equip el llenguatge sobre el qual estem funcionant (castellà, anglès, francès, català, etc.), fa una anàlisi, i  instal·la la darrera i millor versió (l’estable, ja que no permet la instal·lació de versions beta) de cadascun dels programes que seleccionem.
El seu funcionament és senzill i es basa en 4 punts:
  1. Seleccionar el vostre programari favorit entre la llista que us presenta (estant la majoria que els usuaris convencionals necessitem)
  2. Baixar un fitxer executable amb els programes  escollits i executar-lo.
  3. I començar la instal·lació, i podeu deixar-ho tranquil·lament perquè ho fa automàtic.
  4. Finalment, veureu a l'escriptori tots els accessos creats durant la instal·lació de cadascun dels programes i ja podreu executar-los.

Fons d'informació: http://www.xarxatic.com/ninite-fent-la-instal%C2%B7lacio-de-software-mes-senzilla/
http://www.genbeta.com/herramientas/patch-my-pc-comprueba-las-actualizaciones-pendientes-en-tus-equipos





2 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Molt bona aportació Montse. Trobo que és molt interessant. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

Salutacions.

Roger ha dit...

Gràcies per la informació! Ho farem servir!!